Slakkenkwekerij Warnant

  • Slakkenkwekerij Warnant
  • Slakkenkwekerij Warnant
  • Slakkenkwekerij Warnant
Slakkenkwekerij WarnantSlakkenkwekerij WarnantSlakkenkwekerij Warnant
Al meer dan 35 jaar familievakkennis

Wat denkt u van een leuke en interessante ervaring? Of van nieuwe smaken ontdekken? Boek een bezoek aan de vallei van de Molignée en de slakkenkwekerij van Warnant!

De familie Frolli was een voorloper als slakkenkweker in 1986, en is sindsdien uitgegroeid tot een referentie in deze sector. De onderneming beschikt nu over 3 serres en 3.000 m² kweekruimte. De jaarlijkse productie bedraagt 600.000 slakken!

Beleef een aangenaam moment tijdens een bezoek om meer te weten te komen over dit kleine diertje dat sympathie opwekt. Tijdens uw bezoek aan de kwekerij ontdekt u samen met een ervaren gids de verschillende stappen, van het paren (niet te missen!) tot het vetmesten en het leggen en uitkomen van de eitjes. Na ongeveer 45 minuten wordt het bezoek afgesloten met een kleine degustatie.

Ga zeker langs bij de winkel van de slakkenkwekerij, waar u producten van de boerderij en de streek kunt kopen: slakken, petit-gris, terrines, honing, confituur, koolzaadolie, azijn, producten gemaakt van eend, aperitieven, enz.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Rue de la Gare 1
5537
Warnant