Source O Rama

  • Source O Rama - WaterHouse
  • Source O Rama - WaterHouse
  • Source O Rama - WaterHouse
  • Source O Rama - WaterHouse
  • Source O Rama - WaterHouse - ArtHouse
  • Source O Rama - WaterHouse - ArtHouse
  • Source O Rama - WaterHouse - ArtHouse
  • Source O Rama - WaterHouse - ArtHouse
  • Source O Rama - WaterHouse - ArtHouse
  • Source O Rama - WaterHouse - ArtHouse
Source O Rama - WaterHouseSource O Rama - WaterHouseSource O Rama - WaterHouseSource O Rama - WaterHouseSource O Rama - WaterHouse - ArtHouseSource O Rama - WaterHouse - ArtHouseSource O Rama - WaterHouse - ArtHouseSource O Rama - WaterHouse - ArtHouseSource O Rama - WaterHouse - ArtHouseSource O Rama - WaterHouse - ArtHouse

Let op! Wegens de overstromingen in juli kan deze dienstverlener u tijdelijk niet ontvangen

Waar water en moderne kunst samenkomen

U wilt graag meer weten over water? Source O Rama neemt u met "Water House" mee op een ontdekkingsreis over deze vitale bron. U wordt op interactieve wijze bewust gemaakt van de waterkringloop en de verschillende vormen van water, het belang van water voor het menselijk lichaam en zijn verbazingwekkende fysisch-chemische eigenschappen.
En vergeet ook het magische parcours niet, waarin u zelf via een simulator de reis van een druppel water beleeft, van de ingewanden van de aarde tot aan de botteling. Ook belangrijke kwesties met betrekking tot de toekomst zoals hulpbronnen, consumptiepatronen en vervuiling, komen aan de orde.

Deze toeristische trekpleister biedt daarnaast de gelegenheid om via de permanente tentoonstelling "Arthouse" meer over kunst te leren. Beleef er een geweldig avontuur, de tentoonstelling laat u kennis maken met de moderne kunst van de impressionisten, pop-art, maar ook met de originele werken van de grootste kunstenaars van de 20e eeuw en dat alles op één plek.
Met meer dan 150 kunstwerken biedt het een moderne scenografie bestaande uit schilderijen, beeldhouwwerken, tekeningen en andere grafische werken.

SLUITEN
De velden met sterretje (*) dienen verplicht te worden ingevuld.
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Uw gegevens worden verzameld in het kader van de precontractuele maatregelen met betrekking tot het opstellen en toesturen van offertes. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan de toeristische dienstverleners en/of evenementenbureaus waarop de aanvraag betrekking heeft. Deze gegevens zullen tot maximaal een jaar na ontvangst van uw aanvraag worden bewaard.
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra (Newsletters) diensten :
Door een of meer vakjes hierboven aan te kruisen, stemt u erin toe dat uw persoonsgegevens ook worden verwerkt door de Toeristische Federatie van de Provincie Luik (Fédération du Tourisme de la Province de Liège - FTPL) voor het per e-mail toezenden van de gevraagde newsletters. Deze gegevens zullen niet worden doorgegeven aan derden en zullen worden bewaard zolang de FTPL toeristische informatie wil blijven verstrekken. 

Uw gegevens zullen tijdens de afwikkeling van de aanvraag worden bewaard in een beveiligd softwareprogramma waartoe uitsluitend de medewerkers van de FTPL werkzaam op de afdelingen ‘Web’ en ‘Administratie’ toegang zullen hebben, evenals het commerciële team dat zich bezighoudt met de offertes op het gebied van toerisme voor groepen (dienst Ardenne Incoming). Deze personen kunnen hier alleen op een beveiligde manier inloggen door middel van een login en persoonlijk wachtwoord.

U heeft te allen tijde het recht op inzage, correctie, verwijdering, beperking van de verwerking, portabiliteit, verzet en verhaal met betrekking tot uw persoonsgegevens. Deze rechten kunnen worden uitgeoefend door een brief te sturen naar de webservice van de FTPL: Place de la République française 1, 4000 Luik OF per e-mail naar het volgende adres: administration@tourismepro.be
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Avenue des Thermes 78
Parc des Sources
4050
Chaudfontaine

Kaart