Thermen van Spa

  • Thermen van Spa
  • Thermen van Spa
  • Thermen van Spa
  • Thermen van Spa
  • Thermen van Spa
Thermen van SpaThermen van SpaThermen van SpaThermen van SpaThermen van Spa
Terug naar de bron van puur welzijn

Kom ontspannen in de thermen van Spa, een majestueus complex waar zowel traditie als moderniteit thuis zijn, in het stadscentrum van Spa en een vallei van de Belgische Ardennen.

Dit geheel van 800 m² ligt in een beschermde natuurlijke omgeving gericht op ontspanning en welzijn, en beschikt over een meer dan complete uitrusting. U kunt er genieten van een binnenzwembad, een verwarmd buitenzwembad, sauna’s, hamams en ontspanningsruimten, of van de vele lichaamsverzorgingen en massages.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Colline d’Annette et Lubin
4900
SPA

Kaart