Watertuinen van Annevoie

  • Watertuinen van Annevoie
  • Watertuinen van Annevoie
  • Watertuinen van Annevoie
  • Watertuinen van Annevoie
  • Watertuinen van Annevoie
Watertuinen van AnnevoieWatertuinen van AnnevoieWatertuinen van AnnevoieWatertuinen van AnnevoieWatertuinen van Annevoie
Unieke waterspelen blazen nieuw leven in stijlvolle tuinen …

Deze tuinen werden 250 jaar geleden aangelegd en zijn geklasseerd als belangrijk erfgoed van Wallonië. De pracht en praal van de Franse stijl gaat er hand in hand met de Engelse romantiek en de Italiaanse elegantie. De tuinen zijn specifiek ontworpen om hun rijkdom bloot te geven bij elke stap van uw bezoek.

De Tuinen van d'Annevoie in de provincie Namen zijn de enige watertuinen in België en behoren tot de mooiste van Europa. Ze werden aangelegd in de 18e eeuw en hebben elk seizoen veel te bieden.
 
De tuinen maken geen gebruik van machines. Het water stroomt op natuurlijke wijze dankzij natuurlijke hoogteverschillen. Ontdek zover het oog reikt wandelpaden, tientallen watervallen en fonteinen, bekkens, vijvers en symmetrische rijen majestueuze bomen.

Bij elke bocht biedt deze magische plek u een nieuw landschap met tuinen in diverse stijlen. Laat u, telkens u halt houdt, verrassen door een wervelend en romantisch schouwspel
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Rue des Jardins 37
5537
Annevoie-Rouillon

Kaart